18. February - 3. March 2012


Mona K. Lalim Maleri

www.lalim.no

Mona K.Lalim arbeider og bor nær Oslo.
I sine kunstprosjekter viser hun serier av maleri, objekter og foto.
I utstillingene er temaet relatert til den sanselige opplevelsen av lys, farge og materialitet i private og offentlige rom.
Den kunstneriske metoden bærer preg av en undersøkende meditativ prosess, hvor eksperimentering med det klassiske oljemaleriets tekniske muligheter er utgangspunktet for fremstillingen av abstrakte, tidvis minimalistiske, men også sammensatte barokke verk med referanse til kunsthistorien.
Hennes kunst er bla. vist i Drammen Museum, Henie Onstad Kunstmuseum, St. Annen Museet, Lubeck, Luag Museum, USA , Galleri LN M, Trøndelag Senter for Samtidskunst, Kunstnerforbundet, Sørlandets Kunstmuseum og på Høstutstillingen og Østlandsutstillingen Hun har utført en rekke utsmykningsoppdrag for bla. Royal Carribean Cruise Lines, Bærum og Fredrikstad kommune.
Hennes kunst befinner seg i offentlige og private samlinger som Norsk Kulturråd, St .Annan Museet, Kunst på arbeidsplassen, Feiring klinikken, Bærum kommunes kunstsamlinger, Eiendomsspar A/S og Lehigh Museum, USA. Hun har blitt tildelt stipender fra Vederlagsfondet, Norsk Kulturråd og har Statens Garantiinntekt for Kunstnere.